1

sneak peak for my next love story ~

Erman hanya ketawa. “Siapa suruh you jalan tak tengok kiri kanan? Dahlah I panggil you tak dengar pun.”

Ear piece dikeluarkan dari telinga lalu mp4 ditutup. Barulah Irdina mendapat kembali pendengaran normal. Erman mengeluh. ‘Dengar lagu rupanya. Patutlah aku panggil nak tercabut anak tekak langsung dia tak dengar.’

“Sayang, kalau you selalu sangat gunakan ear piece ni akan rosakkan pendengaran you. Tau kan?” tangan Erman mencapai mp4 Irdina lalu disimpan didalam poket tracksuitnya.

 

 

“Kalau betul pun aku nak mengayat, apa salahnya? Ke kau jealous? Tahulah aku ni handsome ya amat.” Syafiq tersengih-sengih sendirian. Dania hanya mencebik.

“Handsome pun tak guna kalau perangai teruk. Dah-dah. Jom kita race balik kolej. Siapa kalah kena belanja makan malam ni. Deal?” Dania menunggu Syafiq mengangguk sebelum memecutkan basikal untuk pulang ke kolej.

 

 

“Choi!! Budak ni memang nak kena dengan aku. Bikin malu gua seyh. Ingatkan ada heli betul-betul tadi. Bangang betul.” Marah Amir.

“Siapa yang bangang?” tegur satu suara dibelakang mereka membuatkan Amir terjerit.

 

p/s: masih takde title 4 this story. saya akan cuba siapkan BMS scpt mungkin 🙂 & continue with this story.

Advertisements